Drie nieuwe vakvernieuwingscommissies gaan van start!

Redactie Geplaatst op 22 januari 2024

Samen met het onderwijsveld werkt SLO aan de actualisatie van de examenprogramma’s in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. In opdracht van het ministerie van OCW start volgend schooljaar de actualisatie van de examenprogramma’s bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij voor bovenbouw vo (vmbo, havo en vwo).

We zijn daarvoor op zoek naar drie procesregisseurs die functioneel leidinggeven aan deze vakvernieuwingscommissies. Als procesregisseur begeleid je het proces om te komen tot nieuwe conceptexamenprogramma’s vanuit een verbindende, resultaatgerichte en besluitvaardige houding.

Interesse? Solliciteer nu!

Wil jij als procesregisseur bijdragen aan het onderwijs van de toekomst, zodat leerlingen beter worden toegerust op hun vervolgopleiding en deelname aan de maatschappij? Solliciteer dan nu! Kijk voor meer informatie op deze website. Solliciteren kan tot 4 februari 2024. De gesprekken vinden plaats vanaf 8 februari.

Over de werkopdracht

In de werkopdracht van het ministerie van OCW staat beschreven met welke opdracht de vakvernieuwingscommissies bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij na de zomer aan de slag gaan. Bekijk de werkopdracht.

Wil je dit Delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Vakken