Leden vakvernieuwingscommissie op conferenties

Redactie Geplaatst op 29 september 2023

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met de actualisatie van de examenprogramma's maatschappijleer? Leden van de vakvernieuwingscommissie staan dit schooljaar op verschillende conferenties:

  • 5 oktober 2023: ResearchED Laren
    Tijdens deze editie van ResearchED neemt curriculumexpert Luuk Kampman je mee in de ontwikkeling van de kerndoelen voor burgerschap. Daarnaast legt hij de verbinding met de actualisatie van de examenprogramma’s voor maatschappijleer, waar burgerschap ook een duidelijke plek gaat krijgen. Na een inhoudelijk toelichting is er ruim de tijd om vragen te stellen over de inhoud, het tijdpad en wat deze wijzigingen in het curriculum voor jouw school betekenen. Kijk voor meer informatie op de website van ResearchED
  • 12 april 2024: Landelijke docentendag maatschappijleer Den Haag
    Op deze vakconferentie kunnen docenten (in opleiding) maatschappijleer, maatschappijkunde, maatschappijwetenschappen, geschiedenis en burgerschap inspiratie opdoen, lezingen bijwonen, workshops volgen, kennisnemen van nieuwe lesmethoden en met vakgenoten ervaringen uitwisselen. De vakvernieuwingscommissie levert tijdens deze docentendag ook een bijdrage over de actualisatie van de examenprogramma's maatschappijleer. Houd voor meer informatie de website van Prodemos in de gaten.

Wil je dit Delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Vakken